top of page

Новият пътеводител THE WINE ROUTES OF BULGARIA

Пътеводителят за винен туризъм в България, създаден от “ВиноЗона”, вече има своята англоезична версия.

THE WINE ROUTES OF BULGARIA съдържа информация за онези винарни в България – малки и големи, които имат всички необходими условия за посрещане на посетители и по-важното – правят това с голямо удоволствие.

В това издание е включено и кратко, но съдържателно описание на важните събития и факти от винарската история на България. Има и няколко страници, разкриващи чудесните вкусове на традиционната българска кухня и предложения за нейното комбиниране с вина от местни сортове.

Всеки от винарските региони в страната е представен със своите природни характеристики, история и култура. Винарските изби са обособени в своеобразни маршрути, а всяка една от тях е представена чрез нейната история, разказана по жив и запомнящ се начин.

Хилядолетия назад древните траки очаровали Античния свят с великолепните си вина. Техните съвременни последователи днес правят своите все по-уверени стъпки към възвръщане на славата на българското вино. 

И тъй като всяко добро вино е вълнуващо пътешествие, ние Ви каним отново да се присъедините към нас в обещаващата и забавна разходка по винените маршрути на България.

Пътеводителят THE WINE ROUTES OF BULGARIA може да бъде намерен в специализирани магазини за вино, книжарници, интернет магазини за търговия с вино и винени аксесоари.

Книгата, чиято корична цена е 20 лв., може да бъде закупена и директно от нас на специална цена от 18 лв. Доставката на територията на България е безплатна.
 

 

 

 

 

 

© 2014

bottom of page