top of page
grape.png

MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY

се завръща

Advertorial

Второто издание на фестивала в Долината на виното ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г.

Midalidare Rock in the Wine Valley 2020.

През 2017 г. се проведе първото издание на MIDALIDARE ROCK, което събра на една сцена знакови имена от света на рок музиката. Dee Snider от Twisted Sister, Gotthard, Doro Pesch и Dirkschneider бяха сред имената, които отбелязаха началото на фестивала в долината на виното. В продължение на три дни над 7 000 души откриха, че качественият рок може да върви в добра комбинация с чаша хубаво вино.

 

MIDALIDARE ROCK е повече от фестивал. Това е приключение за цялото семейство и приятели. Най-радостни за нас са коментарите след първото издание, че вече ни припознават като място, на което освен качествен рок, можеш да се забавляваш сред природата, да срещнеш нови приятели и да усетиш една различна енергия. Работим така, че с второто издание да надградим всичко до момента. Очаква ни един наистина силен фестивал“, споделя Александър Алексиев, управител на изба "Мидалидаре Естейт".

Веднага след края на фестивала през 2017 г., "Мидалидаре Естейт" стартира мащабния си проект за изграждане на изба за пенливо вино, което беше и причината за отлагане на второто издание на фестивала във времето, докато строежът не бъде завършен. „Получихме страхотни отзиви от първото издание - хората бяха впечатлени от цялостното преживяване, което получиха. Мога най-отговорно да заявя, че за мен като организатор, това е най-добрият фестивал в България, от гледна точка на организация, локация и всичко онова, което влагаме в думата „фестивал“. У нас някак се е наложило мнението, че като събереш групи в няколко поредни дни значи имаш фестивал. Групите обаче са само основата на всичко останало, което превръща едно събиране в истински фестивал. Именно това постигаме с MIDALIDARE ROCK - хората се вълнуват кога ще има ново издание, а не само кои ще са групите. Това е най-голямото признание, особено след като ни се наложи да вземем трудното решение да прекъснем инициативата, докато има строеж. Когато си показал на хората нещо хубаво, си длъжен да държиш и качваш нивото, а не да правиш компромиси на всяка цена“, разказва Алекси Калев, от Bulgarian Live Music, ангажирани с организацията на фестивала.

Второто издание на MIDALIDARE ROCK  ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г. Първите 500 тридневни билета са вече в продажба в мрежата на Eventim. Те са на ексклузивната цена от 80 лв. След обявяването на първия хедлайнер цената на билетите ще стане 100 лв.

2019 г.

bottom of page