top of page

Платени публикации (Advertorial)

Второто издание на MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY  ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г. 

След успеха на първия подобен рок фестивал през 2017 г. и завършването на строежа на новата изба на "Мидалидаре Естейт" за пенливи вина, което бе и причина за отлагането на второто издание с една година, почитателите на твърдата музика и ценителите на хубавото вино и красотата на природата ще имат възможност да изживеят отново незабравими мигове през тридневното събитие в с. Могилово, общ. Чирпан, в средата на идното лято.

За седми пореден път в гр. Стара Загора ще се проведе Фестивал на виното и културното наследство Августиада.  Над 30 български и чужди изби ще се включат в тазгодишното седмо издание. Културно-историческият акцент ще бъде "Животът във вилите през римската епоха", по материали от археологическите проучвания на античния вилен комплекс при яз. Чаталка, с представяне на веществена изложба с експонати. За трета година Августиада ще избере своя посланик в лицето на Царицата на Августиада.

Звучи познато, нали? Не едно вино може да се опише с тези думи. Но едно е виното, което предизвика небивало вълнение у българския ценител на качествените напитки. Виното, чиято първа реколта бе изчерпана само няколко месеца след представянето си на пазара - Angel's Share Syrah 2016! 

Дали поради благословията на крилатите същества или заради желанието на „Мидалидаре Естейт“ да зарадва отново своите почитатели, но новата реколта Сира е още по-обещаваща. През този месец на пазара ще бъде представено  Angel’s Share Syrah 2017. 

Please reload

bottom of page